Jobba hos oss!

Varvet växer! Vi söker därför nya kollegor som gillar att arbeta i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ständigt nya utmaningar i ett högt tempo med korta beslutsvägar. Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team? Vi ser fram emot att välkomna dig ombord och utforska möjligheterna tillsammans!

Stockholm Repairyard erbjuder underhåll och alla slags fartygsreparationer samt högteknologiska tjänster åt sjöfarten, Försvarsmakten och åt nationella och internationella rederier. Bolaget som är beläget på Beckholmen i centrala Stockholm söker nu en Arbetsledare till Dock- och Logistikavdelningen.

Om rollen

Vi söker en erfaren ledare för vår dock- och logistikavdelning. I denna roll samarbetar du nära med dockmästaren, som har övergripande ansvar för avdelningen och dess tiotal medarbetare. Du kommer vara aktivt närvarande på anläggningen och i våra torrdockor, där du leder ditt team med nära koppling till verksamheten. Ditt ansvar inkluderar att planera arbetet på avdelningen i samråd med produktionschef, projektledare och arbetsledare från andra delar av varvet. Dock- och logistikavdelningen hanterar fartygsdockning, byggnation av fartygsbäddar och erbjuder transporter och kranlyft till andra arbetsavdelningar. Avdelningen utför även driftunderhåll på vår maskinpark och disponerar över två tornkranar, mobilkran, hjullastare och truck. Att leverera fartygen i tid är avgörande, och därför krävs smidigt och flexibelt samarbete. Som den första och sista avdelningen som kunden har kontakt med, är dock- och logistikavdelningen nyckeln till en framgångsrik leveransupplevelse.

Vem är du?

Vi söker en ledare med tidigare erfarenhet av gruppledning. Du har en ödmjuk inställning, är engagerad och prestigelös samtidigt som du trivs med att möta och lösa utmaningar oavsett storlek. Din förmåga att snabbt lära dig nya saker är viktig, då rollen är komplex och ständigt utvecklas. Eftersom arbetet är fysiskt krävande och du tillbringar mycket tid utomhus behöver du vara i god fysisk form. Arbetsbelastningen varierar och stundtals förekommer övertidsarbete. Du kommer att hantera flera projekt samtidigt, så förmågan att driva och hålla flera arbetsuppgifter i gång samtidigt är nödvändig. Noggrannhet, prioriteringsförmåga och självständighet är viktiga egenskaper som vi värdesätter högt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är trygg i dig själv och ditt ledarskap, ansvarsfull och motiverad av lagarbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du skapa en trygg och glädjefull arbetsmiljö varje dag.

Erfarenhets-/kompetenskrav

Vi söker dig som har haft en ledande befattning med bakgrund inom sjöfarten. Tidigare befattningar kan t ex vara matros, styrman, motorman eller dockmästare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat mot statliga kunder som t.ex. FMV eller Färjerederiet.

Övrig information

Denna befattning är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning kommer att genomföras som en del av anställningen. Vidare krävs att du innehar svenskt medborgarskap och ej förekommer i belastningsregistret (utdrag tas med till fysisk intervju), flytande i svenska samt engelska i tal och skrift och minst B-körkort är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen till oss på Stockholm Repairyard – ett bolag i en expansiv fas i en bransch i tillväxt med många spännande utmaningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Interim Marketing Solutions, Talent Acquisition konsult Susanne Waering. Ansök genom nedanstående länk, urval och intervjuer kommer att ske löpande under perioden juni till augusti med uppehåll under semesterveckorna 26-31 varför svarstiden kan dröja något under den perioden, men vi har inte glömt bort dig.

Kontaktuppgifter till Susanne är susanne.waering@srvab.com. För generella frågor om Stockholm Repairyard, vänligen kontakta rekrytering@srvab.com.

Ansök här

Elektriker & Förman

Arbetar du idag som elektriker och trivs med att samtidigt ha en ledande roll? Då kan detta vara något för dig. Vi söker nu efter en elektriker som är intresserad av att ta på sig rollen som förman och bli en viktig del av vårt team.

Om rollen
Förutom att utföra el-arbeten på våra pågående projekt kommer du att agera som förman direkt under arbetsledaren. Det innebär att du har ansvaret i samråd med arbetsledaren för att tilldela arbetsuppgifter inom teamet, genomföra kontinuerliga uppföljningar och säkerställa att projekten fullbordas enligt tidsplanen. Tillsammans med arbetsledaren för El-avdelningen kommer du att se till att rutiner för elsäkerhet etableras och följs, samt att nödvändiga kontroller och åtgärder genomförs. I din roll som arbetande förman förväntas du vara tillgänglig ute på fältet för att löpande besvara frågor och erbjuda stöd åt teamet när det behövs. Din närvaro och engagemang är avgörande för att säkerställa en smidig arbetsprocess och att upprätthålla hög elsäkerhetsstandard på arbetsplatsen

Vem är du?
För att lyckas i rollen söker vi dig med minst 5–8 års erfarenhet som elektriker, där du tidigare har arbetat inom industrin och besitter goda kunskaper som industrielektriker. Meriterande är erfarenhet från den marina branschen. Med många pågående projekt samtidigt trivs du med att hantera många uppgifter samtidigt och är strukturerad samt noggrann. Ledarskapserfarenhet är viktigt och du kan effektivt prioritera arbetsuppgifter enligt deadlines. Som förman deltar du i arbetsplanering och är kommunikativ samt beredd att stötta där det behövs. Du måste inneha minst ECY-certifikat, EL behörighet B samt B-körkort, kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Ett svenskt medborgarskap är ett krav eftersom en säkerhetsprövning kommer att göras av Säpo. En så kallad SUA som man måste klara utan anmärkningar.

Du erbjuds
Vi erbjuder anställning hos SRVAB med placering på Beckholmen. Du får en marknadsmässig lön, förmåner som friskvårdsbidrag och en dynamisk arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor på varvet. Arbetstider måndag – torsdag 07:00-16:00, fredagar 07:00-13:30. Det förekommer viss övertid vilket förväntas i rollen.

Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss via vår e-postadress rekrytering@srvab.com. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Stockholms Reparationsvarv AB (SRV) är ett av regionens ledande varv och erbjuder tjänster för sjöfartens nationella och internationella kunder. Vi arbetar i en dynamisk marin miljö med 400-åriga historiska anor på Beckholmen. SRV har cirka 70 fasta anställda och ett 20-tal inhyrda konsulter. Verksamheten är uppdelad i tre huvudområden: varvet med torrdockor och kajer, Fartygsservice och Skeppshandeln. Fartygsservice är mobil och servar och reparerar fartyg längs ostkustens hamnar. Skeppshandeln sköter kontakter med fartyg och rederier för beställningar av utrustning och förnödenheter. Vi har kunder över hela landet, med fokus på östkusten och östersjöområdet.

Entusiastisk elektriker som vill fortsätta utvecklas

Är du elektriker med erfarenhet från industri- eller serviceelektrikerområdet? Då kan denna spännande möjlighet vara det nästa steget för dig. Vi söker dig som är redo att bli en viktig del av vårt team på el-avdelningen.

Om rollen
I rollen kommer du att utföra elarbeten på våra pågående projekt samtidigt som du spelar en aktiv roll inom teamet. Din närvaro och engagemang är avgörande för att säkerställa en smidig arbetsprocess och att upprätthålla hög elsäkerhetsstandard på arbetsplatsen. I rollen som elektriker hos oss kommer du att arbeta till största del på fartyg men även göra lättare underhåll på vår anläggning.

Arbetsuppgifter men begränsas inte till:

 • Kontroll av batterianläggning
 • Framdrivning
 • Avbrottsfrikraft
 • Ventilationsanläggningar samt säkerhetssystem
 • Avhjälpande underhåll samt nyinstallation och modifieringar av EL-system

Vem är du?
För att lyckas i rollen som elektriker hos oss söker vi dig med minst 2 års erfarenhet från industri- eller serviceelektrikerområdet. Du trivs med att hantera flera uppgifter samtidigt, är strukturerad och noggrann. Du har viljan att lära dig nytt samt är flexibel för varierande arbetsuppgifter. Fortsatt har du ECY-Certifikat, B-körkort samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Arbetet ställer höga krav på dig vad gäller samarbete i grupp samtidigt som du har ett stort eget ansvar, därför förutsätter vi att du kan arbeta självständigt och är en naturlig problemlösare. I den här rekryteringen genomförs även en säkerhetsprövning (SUA) vilket ställer krav av ett svenskt medborgarskap.

Utöver detta tror vi att du har:

 • Arbetat inom industri med styr- och reglerteknik samt elmotorer
 • Arbetat med reserv/avbrottsfri kraft samt batteri-teknik
 • Utfört olika felsökningar i både starkströmsanläggningar såsom svagströmsanläggningar
 • Utfört olika slags mätningar och prövningar inom starkströmsanläggning såsom svagströmsanläggningar
 • Har liftkort och/eller Heta arbeten tillstånd
 • Kan läsa och förstå el-ritningar

 

Du erbjuds
Du erbjuds en tillsvidareanställning hos Stockholms Reparationsvarv AB och utgår från Beckholmen med stor utvecklingspotential och en dynamisk arbetsplats fylld med varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder kollektivavtal, friskvårdsbidrag och gemensam frukost på fredagar där du även kommer påbörja helgen på bästa sätt då vi slutar tidigt på fredagar. Hos oss får du inte bara en plats att arbeta på, utan en plats där du aktivt kan forma din framtid och där utveckling är en levande verklighet.

Döp din ansökan till Elektriker och mejla din ansökan till rekrytering@srvab.com. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Stockholms Reparationsvarv AB (SRV) är ett av regionens ledande varv och erbjuder tjänster för sjöfartens nationella och internationella kunder. Vi arbetar i en dynamisk marin miljö med 400-åriga historiska anor på Beckholmen. SRV har cirka 70 fasta anställda och ett 20-tal inhyrda konsulter. Verksamheten är uppdelad i tre huvudområden: varvet med torrdockor och kajer, Fartygsservice och Skeppshandeln. Fartygsservice är mobil och servar och reparerar fartyg längs ostkustens hamnar. Skeppshandeln sköter kontakter med fartyg och rederier för beställningar av utrustning och förnödenheter. Vi har kunder över hela landet, med fokus på östkusten och östersjöområdet.

Projektledare med erfarenhet från det marina

Stockholm Repairyard erbjuder underhåll och alla slags fartygsreparationer samt högteknologiska tjänster åt sjöfarten och Försvarsmakten samt åt nationella och internationella rederier. Bolaget som är beläget på Beckholmen i centrala Stockholm förstärker nu med ytterligare en Projektledare.

Är du en driven och kompetent projektledare som har förmågan att ta ansvar för projektets framgång samt trivs med att spela en central roll i att uppnå bästa affärsmässiga resultat? Har du även tidigare erfarenhet från det marina? Då kan detta vara rollen för dig!

Ansvarsområden

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att säkerställa att våra projekt följer tidplaner och leveranser samt att de håller sig inom de ekonomiska ramarna. Det är också ditt ansvar att sträva efter bästa affärsmässiga resultat, genom att aktivt övervaka projektets ekonomiska hälsa och genomföra efterkalkyler när så behövs.

Arbetsuppgifter

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att inkludera att planera och leda arbetsinsatserna för våra team och underentreprenörer. Du kommer också att ha ansvar för att upprätthålla projektbudgetar och tidsplaner, samt att hantera kommunikationen med våra kunder och leverantörer. Dessutom kommer du att vara involverad i upphandling och inköp till projektet och säkerställa att all dokumentation förs på ett korrekt sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är en driven och resultatorienterad individ med god erfarenhet av projektledning och som är redo att ta dig an nya utmaningar och bidra till vårt teams framgång. Som projektledare hanterar du parallella projekt som ställer krav på att hålla deadlines och god prioriteringsförmåga. I dina tidigare roller är det meriterande om du har haft budgetansvar.

Erfarenhets-/kompetenskrav

På Stockholm Repairyard erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll som projektledare. Vi letar efter någon med gedigen erfarenhet av projektledning och en stark marin anknytning, t ex som Chief (Teknisk chef) på fartyg, förste maskinist eller annan ledande befattning inom teknik på fartyg. Du bör ha en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande, samt relevanta yrkeserfarenheter inom området.

Övrig information

Denna befattning är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning kommer att genomföras som en del av anställningen. Vidare krävs att du har B-körkort, innehar svenskt medborgarskap och ej förekommer i belastningsregistret (utdrag tas med till fysisk intervju). Då vi har många internationella kontakter önskar vi att du har en god nivå i engelska i tal och skrift samt flytande kunskaper i svenska språket.

Ansökan

Varmt välkommen till oss på Stockholm Repairyard – ett bolag i en expansiv fas i en bransch i tillväxt med många spännande utmaningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Interim Marketing Solutions, Talent Acquisition konsult Susanne Waering. Ansök genom nedanstående länk, urval och intervjuer kommer att ske löpande under perioden juni till augusti med uppehåll under semesterveckorna 26-31 varför svarstiden kan dröja något under den perioden, men vi har inte glömt bort dig.

Kontaktuppgifter till Susanne är susanne.waering@srvab.com. För generella frågor om SRVAB, vänligen kontakta rekrytering@srvab.com.

Ansök här

Projektledare med intresse för det marina
Vill du vara en nyckelspelare i leveransen av fartyg och bidra till att skapa en effektiv och framgångsrik arbetsmiljö? Då är rollen som arbetare på vår dock- och logistikavdelning något för dig! Som en del av vårt team kommer du inte bara att vara en del av den praktiska genomförandet av arbetet, utan också en central figur i att säkerställa att alla delar av processen fungerar sömlöst tillsammans.

Om jobbet
Vi söker nu en arbetare för vår dock- och logistikavdelning. I denna roll samarbetar du nära med dockmästaren, som har övergripande ansvar för avdelningen och dess tiotal medarbetare. Du kommer vara aktivt närvarande på anläggningen och i våra torrdockor, där du arbetar tillsammans med ditt team med nära koppling till verksamheten. Du ingår i ett team som har en central del av varvets verksamhet i ett nära samarbete med produktionschef, projektledare och arbetskamrater från andra delar av varvet. Dock- och logistikavdelningen hanterar fartygsdockning, byggnation av fartygsbäddar och erbjuder transporter och kranlyft till andra arbetsavdelningar. Avdelningen utför även driftunderhåll på vår maskinpark och disponerar över två tornkranar, mobilkran, hjullastare och truck. Att leverera fartygen i tid är avgörande, och därför krävs smidigt och flexibelt samarbete. Som den första och sista avdelningen som kunden har kontakt med, är dock- och logistikavdelningen nyckeln till en framgångsrik leveransupplevelse.

Vem är du?
Vi söker en arbetare med tidigare erfarenhet av att arbeta i grupp och en ödmjuk inställning. Du är engagerad och prestigelös samtidigt som du trivs med att möta och lösa utmaningar, oavsett storlek. Din förmåga att snabbt lära dig nya saker är viktig, då rollen är komplex och ständigt utvecklas. Eftersom arbetet är fysiskt krävande och du tillbringar mycket tid utomhus behöver du vara i god fysisk form och tycker det är kul att arbeta med kroppen. Du kommer hantera flera projekt samtidigt, så förmågan att hålla flera arbetsuppgifter igång samtidigt är nödvändig. Noggrannhet, prioriteringsförmåga och självständighet är viktiga egenskaper som vi värdesätter högt. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är självsäker, ansvarsfull och motiverad av lagarbete. Vidare talar du flytande svenska och engelska samt har ett svenskt medborgarskap. Tillsammans med dina kollegor kommer du skapa en trygg och glädjefull arbetsmiljö varje dag!

Du erbjuds
Du erbjuds en tillsvidareanställning hos Stockholms Reparationsvarv AB och utgår från Beckholmen med stor utvecklingspotential och en dynamisk arbetsplats fylld med varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder kollektivavtal, friskvårdsbidrag och gemensam frukost på fredagar där du även kommer påbörja helgen på bästa sätt då vi slutar tidigt på fredagar. Hos oss får du inte bara en plats att arbeta på, utan en plats där du aktivt kan forma din framtid och där utveckling är en levande verklighet.

Döp din ansökan till Arbetare till Dock-och logistikavdelningen och skicka den till rekrytering@srvab.com. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om oss
Stockholms Reparationsvarv AB (SRV) är ett av regionens ledande varv och erbjuder tjänster för sjöfartens nationella och internationella kunder. Vi arbetar i en dynamisk marin miljö med 400-åriga historiska anor på Beckholmen. SRV har cirka 70 fasta anställda och ett 20-tal inhyrda konsulter. Verksamheten är uppdelad i tre huvudområden: varvet med torrdockor och kajer, Fartygsservice och Skeppshandeln. Fartygsservice är mobil och servar och reparerar fartyg längs ostkustens hamnar. Skeppshandeln sköter kontakter med fartyg och rederier för beställningar av utrustning och förnödenheter. Vi har kunder över hela landet, med fokus på östkusten och östersjöområdet.

Stockholm Reparationsvarv erbjuder underhåll och alla slags fartygsreparationer samt högteknologiska tjänster åt sjöfarten, Försvarsmakten och åt nationella och internationella rederier. Bolaget som är beläget på Beckholmen i centrala Stockholm växer och utökar nu Försäljningsavdelningen med en Sales Engineer med start så snart som möjligt.

Om rollen

Vi förstärker nu Försäljnings- och Marknadsavdelningen med ytterligare en Säljande Ingenjör. Vid avdelningen bedrivs allt sälj- och marknadsarbete och också all hantering av alla inkommande förfrågningar och anbudsarbeten. Bolaget expanderar och därför behöver vår kapacitet inom detta område utökas.

I din roll kommer du att arbeta med kundkontakter, beredning och beräkning av offerter och projekt för såväl ombyggnationer, modifieringar, reparationer och underhållsarbeten på alla typer av fartyg. Arbetet innefattar även planering och förberedelser inför överlämning av underlaget till projektledare vid produktionsavdelningen inför att produktionen skall genomföras.

Tjänsten kräver att du har en god relation med kunderna, har en bred förståelse för affären och kan ta emot och omsätta kundens behov till offerter och kostnadsberäkningar men också kreativt kunna presentera idéer och lösningar kring kundernas problem och också ser möjligheter till merförsäljning.

Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt. Resor inom Sverige och Norden kan förekomma. Du rapporterar till Försäljningschefen.

Vem är du

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är analytisk, självgående, flexibel, noggrann samt har en vilja att lära dig nya saker. Då avdelningen har ett högt inflöde av offerter krävs att du är van att arbeta med fler parallella uppgifter samtidigt och att du har god erfarenhet av att prioritera bland dessa.

Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team. En god social kompetens krävs eftersom kommunikationen med beställare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt. Att se ekonomiska möjligheter och kunna erbjuda beställarna bästa lösning till rätt pris är viktigt. Detta är en tjänst där du ständigt kommer att mötas av nya utmaningar och det är därför viktigt att du har rätt inställning till det.

Erfarenhets-/kompetenskrav

Vi söker dig som är utbildad Civilingenjör inom det marina och flera års arbetslivserfarenhet t ex som Projektledare inom sjöfartsnäringen eller annan relevant erfarenhet från produktionsindustrin vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat mot statliga kunder som t.ex. FMV eller Färjerederiet.

Övrig information

Denna befattning är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning kommer att genomföras som en del av anställningen. Vidare krävs att du innehar svenskt medborgarskap och ej förekommer i belastningsregistret (utdrag tas med till fysisk intervju), flytande svenska samt engelska i tal och skrift och minst B-körkort är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen till oss på Stockholm Reparationsvarv – ett bolag i en expansiv fas i en bransch i tillväxt med många spännande utmaningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Interim Marketing Solutions, Talent Acquisition konsult Susanne Waering. Ansök genom nedanstående länk, urval och intervjuer kommer att ske löpande under perioden juni till augusti med uppehåll under semesterveckorna 26-31 varför svarstiden kan dröja något under den perioden, men vi har inte glömt bort dig.

Kontaktuppgifter till Susanne är susanne.waering@srvab.com. För generella frågor om Stockholm Repairyard, vänligen kontakta rekrytering@srvab.com.

Ansök här

Stockholm Repairyard erbjuder underhåll och alla slags fartygsreparationer samt högteknologiska tjänster åt sjöfarten, Försvarsmakten och åt nationella och internationella rederier. Bolaget som är beläget på Beckholmen i centrala Stockholm söker nu en Arbetsledare till elavdelningen.


Om rollen

Elavdelningens ansvar innebär i stora drag att sköta kontroll av batterianläggning, framdrivning, avbrottsfrikraft, ha hand om ventilationsanläggningar och säkerhetssystem, sköta avhjälpande underhåll samt nyinstallation och modifieringar av el-system på fartygen mm.

Som Arbetsledare för elavdelningen leder och driver du avdelningens framdrift samt arbetsleder teamets tre till fyra elektriker där du ansvarar för schemaläggning och den dagliga planeringen. Arbetsledaren fungerar som stöd till teknikavdelningen som räknar på större framtida projekt, planerar och informerar instruktörer samt stöttar och samarbetar med andra yrkesgrupper inom varvet. Du ansvarar för inköp till lager och verkstad och planerar såväl kapacitet som materialåtgång inför de olika projekten och protokollför. Elavdelningen hanterar samtliga elarbeten på varvet och vid större projekt hyrs underleverantörer in vilka lyder under Arbetsledarens ansvar. Din roll ansvarar för att säkerställa att rutiner för elsäkerhet etableras och efterföljs samt att nödvändiga kontroller och åtgärder genomförs.

Till teamet kommer att rekryteras en Förman som agerar direkt under Arbetsledaren och har en operativ roll ute på fältet för att besvara frågor och hjälpa teamet när det behövs.


Vem är du?

Vi söker dig som är en van ledare inom elsäkerhet, är analytiskt lagd och förstår siffror med vana att tyda beställningar och förstå sammanhang som du räknar på. Du är lyhörd, lösningsinriktad och har stort tålamod. Din närvaro och ditt engagemang är avgörande för att få ihop gruppen och säkerställa en smidig arbetsprocess samt att upprätthålla hög elsäkerhetsstandard på arbetsplatsen. Som person är du framåtdriven och utvecklingsorienterad – detta är en tjänst där du ständigt kommer att mötas av nya utmaningar och det är därför viktigt att du har rätt inställning till det.

Du hanterar fler parallella projekt varför noggrannhet, prioriteringsförmåga och självständighet är viktiga egenskaper som vi värdesätter högt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är trygg i dig själv och ditt ledarskap, ansvarsfull och motiverad av lagarbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du skapa en trygg och glädjefull arbetsmiljö varje dag.

Erfarenhets-/kompetenskrav
Vi söker dig som har haft en ledande befattning, gärna med bakgrund inom sjöfarten.
Du har:

 • Elektrikerutbildning i grunden
 • AL behörighet
 • Utbildning inom BAM
 • Arbetat minst fem år som elektriker.
 • För att axla denna roll framgångsrikt ser vi gärna att du har din erfarenhet från industribolag eller kommer från elbolag. Extra meriterande om du har arbetat inom batteriteknik, elritningar, schemaläsningar eller motorteknik.

Övrig information

Denna befattning är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning kommer att genomföras som en del av anställningen. Vidare krävs att du innehar svenskt medborgarskap och ej förekommer i belastningsregistret (utdrag tas med till fysisk intervju), flytande i svenska samt engelska i tal och skrift och minst B-körkort är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen till oss på Stockholm Repairyard – ett bolag i en expansiv fas i en bransch i tillväxt med många spännande utmaningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Interim Marketing Solutions, Talent Acquisition konsult Susanne Waering. Ansök genom nedanstående länk, urval och intervjuer kommer att ske löpande under perioden juni till augusti med uppehåll under semesterveckorna 26-31 varför svarstiden kan dröja något under den perioden, men vi har inte glömt bort dig.

Kontaktuppgifter till Susanne är susanne.waering@srvab.com. För generella frågor om Stockholm Repairyard, vänligen kontakta rekrytering@srvab.com.


Ansök här

Stockholm Repairyard erbjuder underhåll och alla slags fartygsreparationer samt högteknologiska tjänster åt sjöfarten, Försvarsmakten och åt nationella och internationella rederier. Bolaget som är beläget på Beckholmen i centrala Stockholm söker nu vår nästa ledare Tekniska avdelningen med start så snart som möjligt.

Om rollen

Vi söker en ledare för vår tekniska avdelning. En avdelning med olika kompetenser och erfarenheter under utveckling och en möjlig framtida expansion. Avdelningen är liten men täcker många olika teknikområden, vilket innebär att en bred teknisk kompetens är fördelaktig. I dina övergripande ansvarsområden som ledare för avdelningen ingår projektbudgetansvar, personalledning och samordning samt uppföljning av kompetens. Vidare ansvar att bearbeta, underhålla och utveckla kundrelationer samt beredning och uppföljning av projekt och konstruktionsarbeten.

Teknikavdelningen är en agil avdelning vilket innebär att du själv har stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter, utforma och utveckla ditt ledarskap och forma sättet att styra och stödja bolagets övriga avdelningar.

Lite mer i detalj innefattar rollen att arbeta med beredning av offerter och projekt samt konstruktionsarbeten och utredningar för såväl ombyggnader, reparationer och underhållsarbeten på fartyg. Du kommer även projektleda tekniskt komplexa projekt (själv eller i team med andra) samt koordinera externa resurser med våra egna. Tjänsten kräver att du kreativt kan presentera idéer, lösningar och slutsatser av ditt arbete, förfrågningar från kunder eller förslag på design i stora anbud både muntligt och skriftligt i form av t.ex. rapporter och ritningar. Då rollen innebär många kontaktytor både internt och externt krävs en samordningsförmåga samt att säkerställa avdelningens framdrift likväl som bolagets tekniska åtaganden.

Resor inom Sverige och Norden kan förekomma. Du rapporterar till VD.

Vem är du

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som yrkesperson är en problemlösare, självgående, flexibel, strukturerad samt har en vilja att lära dig nya saker. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team. En god social kompetens krävs eftersom kommunikationen med beställare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt. Att se ekonomiska möjligheter och kunna erbjuda beställarna bästa lösning till rätt pris är viktigt. Detta är en tjänst där du ständigt kommer att mötas av nya utmaningar och det är därför viktigt att du har rätt inställning till det.

Erfarenhets-/kompetenskrav

Vi söker dig som är utbildad Civilingenjör inom marina system/maskinteknik/ skeppsbyggnad alternativt sjöingenjör, teknisk officer, maskiningenjör med försvarsbakgrund eller annan erfarenhet vi bedömer som likvärdig. För att kunna axla denna tjänst bör du ha flera års arbetslivserfarenhet inom sjöfartsnäringen eller annan relevant erfarenhet. Då du i denna roll har ett ledaransvar önskas tidigare erfarenhet av ledande befattningar. Det är meriterande om du tidigare har arbetat mot statliga kunder som t.ex. FMV eller Färjerederiet.

Övrig information

Denna befattning är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning kommer att genomföras som en del av anställningen. Vidare krävs att du innehar svenskt medborgarskap och ej förekommer i belastningsregistret (utdrag tas med till fysisk intervju), flytande svenska samt engelska i tal och skrift och minst B-körkort är ett krav.

Ansökan

Varmt välkommen till oss på Stockholm Repairyard – ett bolag i en expansiv fas i en bransch i tillväxt med många spännande utmaningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Interim Marketing Solutions, Talent Acquisition konsult Susanne Waering. Ansök genom nedanstående länk, urval och intervjuer kommer att ske löpande under perioden juni till augusti med uppehåll under semesterveckorna 26-31 varför svarstiden kan dröja något under den perioden, men vi har inte glömt bort dig.

Kontaktuppgifter till Susanne är susanne.waering@srvab.com. För generella frågor om Stockholm Repairyard, vänligen kontakta rekrytering@srvab.com.

Ansök här

Bli en del av vårt team

Stockholms Reparationsvarv AB

Att jobba inom Stockholms Reparationsvarv AB kräver ofta teknisk kompetens, noggrannhet och samarbetsförmåga. Dessutom är det viktigt att vara medveten om de säkerhetsföreskrifter och branschstandarder som styr tillverkningen och underhållet av marina strukturer.

Det är en dynamisk och givande bransch där du har möjlighet att vara en del av att forma framtidens och marina teknik.

Teknisk utmaning

Forma framtidens fartygsteknik

Som en ledande aktör inom marina reparationer och underhåll ställs vi inför tekniska utmaningar som kräver kreativa och innovativa lösningar.

Att arbeta hos oss innebär att vara en del av spännande projekt och bidra till att forma framtidens marina teknik.

Rötter från 1600-talet

Beckholmen i Stockholms inlopp

Stockholms Reparationsvarv AB ligger på Beckholmen i Stockholm. Ön är ett av Sveriges äldsta idag verksamma industriområden med rötter från 1600 talet och har varit reparationsvarv sedan 1850 talet.

Vi servar alla typer av fartyg såsom lastfartyg, tankfartyg, roro-fartyg, bogserbåtar, pråmar, skärgårdsbåtar, arbetsbåtar och passagerarfartyg. För statens räkning reparerar vi kustbevakningsfartyg, vägfärjor, örlogsfartyg och isbrytare.

Spontanansökan

Du är även välkommen att göra en spontanansökan, då vi kontinuerligt söker medarbetare som har initiativförmåga, gillar förändring och är ansvarstagande.

 • Beskrivning av tjänsten
  Var tydlig med vilken del av verksamheten du är intresserad av att jobba inom.
 • Vem är du?
  Beskriv vem du är, vad du kan bidra med och dina tidigare erfarenheter, kompetenser och kunskaper.
 • Ansökan
  Du ansöker via rekrytering@srvab.com och bifogar din CV och personligt brev. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Ludde Lindkvist
Vice VD

+46 (0) 76 – 180 45 00
ludwig.lindkvist@srvab.com